Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 27.03.2012.
18:06
Beta A
Država ne može da zbrine sve građane u starosti i zato moraju da preuzmu odgovornost za budućnost i da ko može uplaćuje novac u dobrovoljne penzione fondove.
Utorak 27.03.2012.18:14
Драги Срби успешном и у свету признатом политиком нашег Тачића успешно напредујемо ка праисторији, сада се враћамо 19.веку и тадашњим правима која је имала плутократија, сви остали ће бити слободни од свега по логици Јазавца пред судом.Опустите се и не брините, неће тамо неки Ил Џонг у Северној Кореји бити перјаница у напретку ка каменом добу, не ми ћемо остати лидери! Још мало па ће мо превазићи и тај заостали 19век и стићи до благостања робовласничког система. Бићете слободни да радите гладни и жедни и да умрете бедни крај рала или контејнера тако да наш Вођа неће коначно морати да брине о вама безвредним алаткама које за сада понекада и проговре а то је велика мана коју ће ускоро уклонити
Utorak 27.03.2012.18:29
Ako ja uplacujem u penzioni fond 25 god...a i moja zena..to je 50 god . uplata..... I onda ti neko iz vlasti kaze da ih bas briga i da pocnes placati u privatne fondove... PLJACKA!
Utorak 27.03.2012.18:36
Пљачка је нажалост исувише блага реч за то, јер пензиони систем се претвара у смишљено геноцидно средство којим се Срби систематски уништавају годинама. Ту није само у питању овај фонд, а где су стамбени, здравствени и други у које су сви запослени уплаћивали доприносе и сад ништа. Лопови на власти!
Utorak 27.03.2012.21:47
Сад ће Деда Крка да лупи шаком о сто! Пензија свима! Мора! Али прво члановима ПУПС-а, па онда осталима...
Sreda 28.03.2012.12:17
Super. Nemoram ja dobivati penziju iz državnog fonda. Neka svakom osiguraniku isplate dosadašnje vrednosti pa onaj ko hoće te pare da uplati u privatni fond i da svako nastavi plaćanja u privatni fond. A u državni fond ne uplaćivati ništa. E pa nemože jare i pare.
Sreda 28.03.2012.11:46
1. "Nemoguće je da država brine o svemu i preuzima odgovornost za sve i zato svako mora da bude odgovoran sam za sebe i za svoju budućnost. Namera je države da ojača i državni penzioni fond kao vid obaveznog osiguranja ali i da promocijom privatnih penzija podstakne građane da odgovorno pristupe svojoj budućnosti", rekla je državna sekretarka u Ministarstvu rada Snežana Lakićević. Државна секретарка?! Не постоји у србском језику та накарадна реч "секретарка". Али њој добро баш одговара. Јер она не би могла бити ни секретарица. Много си бубнула, па је тешко на све одламити како треба. О којој држави, бре, говориш? Срби немају државу, него досманлије имају своју к`о бива државу.
Sreda 28.03.2012.11:52
2. Она се лепо оњима брине, нема шта да се каже. А о грађанима Србије не брине нико, јер они немају своју државу. Брину се сами о себи. Али, омета их гадно досманлијска држава. Пензионери су зарадили своје пензије и пензије нису буџетски расход. Пензије, дакле, имају своје посебне изворе у деценијским издвајањима пензијског доприноса свих запослених. Међутим, држава (и она Цобијева и ова досманлијска) поарчиле су пензијски фонд у целости. Нешто су из њега и инвестирале, али то неће да врате пензијском фонду. (Интересантно је да се и тииитина држава више домаћински односила према пензијском фонду од ових неокомуњарских квази држава!)
Sreda 28.03.2012.11:57
3. И сада нам је "секретарка" (добро јој је, вала. име!) прикричила да се више сами бринемо о себи?! Не може она више да се брине о нама, терет смо јој! Ма, секретарко па још државна и досманлијска(!), окани се ти нас. Нисмо ни ми сисали весало! Знамо ми добро шта су кругови пензијски и знамо да је први круг државном пензијског осигурања одговоран за обезбеђење нормалног живота пензионера. А да су остали кругови могућност онима који имају и хоће да обезбеде боље пензије. И знамо да је досманлијска квази држава замрзла наше пензије већ преко 5 годинаи да оне због тога реално стално опадају. И да се беда пензионера стално повећава. А да секретарка све боље ужива!
Sreda 28.03.2012.12:03
4. И знамо да је ваш пријатељ ММФ изван гране поручио (или сте ви то тако наместили) да се пензије морају и номинално смањивати?! До ког нивоа, секретарко? Већ сада пензионери умиру од глади и баналних болести. Зар није боље, секретарко, све пензионере стрпати у концентрациони логор и позвати ваше натовске пријатеље да пусте мало паметних бомби на њих! Тако бисте брже решили ваш проблем велике бриге за пензионере. То је решење: лапот је некад постојао у традицији србског народа. Шта ћемо вам ми: мргодни, незадовољни, болесни, кркељави, закерала, нећемо у јевропу (научили смо некад у школама да је Србија одавно у Европи), ометамо вас у евроинтеграцијама...
Sreda 28.03.2012.12:09
5. ...волимо своју хулиганску и десничарску децу која бране образ и још тражимо некакве пензије, које ви морате са великим напором да обезбеђујете! Па сте се уморили од тога и доста вам је свега?! Е, па виђи, секретарко, и нама је доста свега! И то много нам је доста! И много смо мргодни, више него икад! И не дамо своју децу која бране образ! Џаба их осуђујете, они не дају образ! А доста нам је и ваших образина! Дошло време: образ против образина!!! Помози, Боже! Амин!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)